Zandstra Verstelbare Noor Art. 1663
Schoen
Een verstelbare noor met semi soft schoen.Gepatenteerde bevestiging van de buis aan het frame. Hierdoor extra laag. Dit verhoogt het zelfvertrouwen van de beginnende schaatser. Betrouwbaar verstelmechanisme. Schoen sluiting door middel van veter en velcro. Leest medium. Patent: A 2004430

Schaats
Een naturel geanodiseerde aluminium buis met High Carbon Springsteel (58Rc). Ronding: 27 Meter. Schaatsen zijn geslepen en klaar voor gebruik.

Maten
De jeugdnoor wordt in 2 maatgroepen geleverd:
Zandstra
Art. 1663
Medium
Large
31 - 35
36 - 39
Frisia Verstelbare Hockey Ontario Art. 232
Schoen
De moulded schoen met twee gespen. Met als voordeel; 1 zeer goede steun en 2; het gemak van het snel aan- en uittrekken ( de handschoenen hoeven niet meer uit!!). De Ontario is leverbaar in drie maatgroepen. De schoen "groeit" met de voet mee. Met andere woorden een jeugdschaats voor meer dan 1 seizoen.

Schaats
De kunststof schaats is geïntegreerd in de schoen. Dit geeft een stabiele en betrouwbare schaats voor vele uren schaatsplezier. De schaats is geslepen en klaar voor gebruik. 

Maten
De Ontario wordt in 3 maatgroepen geleverd:
Ontario
Art. 232
Small
Medium
Large
25 - 28
29 - 32
33 - 36
Verstelbare Hockey Lake Placid Art. 203
Schoen
Een verstelbare semi soft schoen.
Comfortabel pasvorm. De schoen is verstelbaar voor 4 verschillende maten. Sluiting door combinatie van veter, gesp en velcro strap. De schoen geeft steun op de plaatsen waar het nodig is.

Schaats
De kunststof schaats is geïntegreerd in de oordel. Dit geeft een stabiele en betrouwbare schaats voor vele uren schaatsplezier.


Maten
De Lake Placid wordt in 2 maatgroepen geleverd:
Lake Placid
Art. 203
Small
Medium
31 - 34
35 - 39